Ο ΟΤΕ και η COSMOTE βρίσκονται δίπλα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη έχοντας στηρίξει το έργο πάνω 50 φορέων, με περισσότερα από 6,5 εκατ. ευρώ, τα τελευταία 16 χρόνια.

 

Τώρα μπορείς και εσύ να βοηθήσεις ενεργά και βρεθείς δίπλα σε παιδιά και νέους με διαφορετικές ανάγκες, με διαφορετικά προβλήματα (όπως κινητικές αναπηρίες, αναπτυξιακές δυσκολίες, χρόνιες παθήσεις, προβλήματα όρασης αλλά και σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα), συμβάλλοντας στην υλοποίηση του πολύ σημαντικού έργου των φορέων αυτών και στην παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης των παιδιών που πραγματικά έχουν ανάγκη.

 

Οι φορείς αυτοί, τους οποίους υποστήριξαν ο  ΟΤΕ και η COSMOTE το 2015, διαθέτοντας 550.000€, συμβάλλουν στη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης περισσότερων από 150.000 παιδιών, με την πολύτιμη βοήθεια των 4.500 εθελοντών τους.

 

Αν θέλεις να ενημερωθείς για το σημαντικό κοινωνικό έργο των  φορέων, αλλά και να δεις πως μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις στο έργο τους (οικονομικά ή προσφέροντας εθελοντική εργασία), κάνε κλικ στο όνομα του κάθε Μ.Κ.Ο.»